Beauty & Health

(03) 61518283 info@duolife.my

Latarbelakang Syarikat

DUO LIFE ENTERPRISE  ditubuhkan pada 17 Ogos 2015 beralamat di B1-3A-9, Jalan Teknologi 2/1C, Signature Park, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor. Ia merupakan sebuah syarikat yang berdaftar dan menjalankan aktiviti perniagan yang mendapat pengiktirafan daripada Suruhanjaya Syarikat Malaysia(SSM).

Syarikat ini menjalankan  aktiviti perniagaan yang berasaskan pemasaran produk kecantikan dan kesihatan yang diproseskan di kilang yang bertaraf GMP dan mempunyai sijil-sijil halal yang diperakui majlis. Produk  yang di jual oleh syarikat ini telah mendapat pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM). Produk ini juga selamat untuk digunakan. Kandungan bahan yang terbaik dan natural. Syarikat ini juga menggunakan bioteknologi di dalam pembuatan produk bagi menjaga tahap keberkesanan, keselamatan serta kebersihan bahan yang digunakan bagi setiap produk.

DUO LIFE ENTERPRISE sentiasa mengekalkan prestasi yang terbaik dalam mengendalikan sesuatu urusniaga dan sentiasa berusaha untuk memperbaiki prestasi syarikat ke arah yang lebih membanggakan agar syarikat dapat mengeluarkan sesuatu produk yang berkualiti dan memenuhi kehendak pelanggan.